ПРОМОЦИИ от Mr. Bricolage - с грижа за дома и градината! - ПРОМОЦИИ В ХИПЕРМАРКЕТИ - Промоции на Стоки и Услуги | Promocii.ovo.bg - Промоции на Стоки и Услуги | Promocii.ovo.bg
Промоции Сряда, 28.06.2017, 04:59
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
Вход във форума
Главна » Сайт Каталог » ПРОМОЦИИ В ХИПЕРМАРКЕТИ

ПРОМОЦИИ от Mr. Bricolage - с грижа за дома и градината!
http://www.mr-bricolage.bg/promo/ 18.04.2013, 14:15
Под един покрив в 11-те магазина "Мr.Bricolage” в България на обща търговска площ от 75 000м2 са разположени 50 000 стоки за дома и градината с доказано качество и реални цени. Асортиментът от продукти включва както базисни и масови, така и по-луксозни и нови за българския пазар стоки. Отличителна черта на магазините „Mr.Bricolage” е комбинирането на голям брой български и чужди производители и доставчици.
Магазините са изградени по френски стандарт, в който разположението на артикулите в пространството цели максимална функционалност и удобство за посетителите. Специално обучени консултант-продавачи предоставят съвети и решения. Всеки магазин предлага и допълнителни услуги като нарязване на дърво и стъкло, рамкиране, тониране на бои, изработка на ключове, заточване на вериги, гаранционен сервиз, транспорт на закупени стоки.
Подходящото разположение на търговските центрове, лесният достъп, многобройните места за паркиране и многообразието от стоки и услуги са сред важните причини, които улесняват пазаруването и го правят приятно.
Прегледи: 589 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
    

Copyright MyCorp © 2017
Направете безплатен уеб сайт с oVo